Wellness innováció az egyediség és stílus jegyében

Sosem volt még ekkora igény az egyedi megoldásokra, eddig nem használt technológiákra

 

A nyár közepén járunk, sokakban felerősödött a vágy tavasszal, hogy idén otthonunkban is szívesen élveznék a hűsítő medencék élményét. És igaz, hogy kánikula van, de az előrelátók már most tudják, hogy ősszel pedig az otthoni szauna izzasztó hatását szeretnék élvezni a családdal.  

Így ez az időszak nekünk tervezésről, fejlesztésekről, egyedi igények kielégítéséről, innovációról, új gyártási technológiák bevezetéséről és különleges wellness termékek gyártásáról, kivitelezéséről szól. De hogy mik ezek az újdonságok, újítások? 

 

Könnyű szerkezetes medence emeletre

Nem mindig adódik a lehetőség, hogy kertben vagy a ház alsó, wellness részében alakítsuk ki a medencét. Emeletre márt többször építettünk be jakuzzit vagy swim spa medencét az úszni vágyóknak. Azonban mi történik, ha sehogy nincs lehetőség előre gyártott medence héjat bejuttatni a helyiségbe a nyílászárók és egyéb oszlopok miatt?

Nekünk is fejtörést, többszöri helyszíni felmérést és megannyi egyeztetést okozott a feladat, de a kreatív csapatnak és a nyitott ügyfélnek köszönhetően megtaláltuk a mindenki számára kedvező megoldást. Fém szerkezettel és speciális anyagok használatával ott a helyszínen fogjuk megépíteni az egyedi formájú és speciális igényeket kielégítő medencét. 5,5 méter hosszú, 2,77 széles és 1,2m mély. Úszni is tökéletes és a család számára élményeket szerezni is abszolút kényelmes.

 

Hőszigetelt üveg beltéri szaunában stílusosan, faszerkezet nélkül

Kültéri szauna esetén sokszor ajánljuk, hogy ha letisztult, kertkapcsolatos, minimál stílushoz inkább hőszigetelt üveget válasszanak a megrendelőink, mert a hőveszteség sokkal kevesebb lesz, így az izzasztó szauna élmény maximális marad. A közelmúltban beltéri szaunák esetében is felmerült a kérdés, hogy lehetne-e hőszigetelt üveggel kérni a szauna kialakítását, így hamarabb felmelegszik és tovább tartja meg a hőt, kényelemesen lehet pihenni a szauna szeánszok között. A hőszigetelt üvegezéssel egy gond volt, hogy mivel fém szerkezet fogja össze az üvegeket, ezért nem lehet szépen illeszteni a sarkoknál, ilyen esetekben fát használtunk keretként. Ez azonban megtöri a minimál, letisztult, modern stílusú szaunák egységét. 

Szintén sok óra tervezés, üveg gyártóval való konzultáció eredménye képpen megszületett a megoldás. A szigetelt ablakelemek szélén kap egy nagyon design-os, egységes, választható színű réteget az üveg, így bátran lehet őket egymáshoz illeszteni, ragasztani anélkül, hogy látszódna az üveg szerkezete.

Referencia képek hamarosan a weboldalunkon!

 

Motorikusan állítható ergonomikus padozat

Egyedi luxus, igazi életérzés, maximális kényelem. Így jellemezhetnénk a legújabb fejlesztésünket, ha az ergonomikus fekvő padozatokat nézünk. Vonalvezetése és kialakítása egyedileg készül a megrendelőink számára figyelembe véve a magasságukat, hátproblémáikat, kényelmes fekvési pozíciójukat. Gombnyomással állítható a lábtámasz és a háttámla. Így mindenki megtalálja a számára kényelmes ülő, félig fekvő vagy fekvő testhelyzetet szaunázás közben. 

Kivételes panoráma esetén maradhatunk ülve, csak a lábtámaszt használva, ha szeretnénk gyönyörködni a szauna élménye közben. Ha közben szeretnénk olvasni, vagy a gyerkőcöket figyelemmel kísérni játék közben, állítsuk a háttámlát kicsit hátrébb. A teljes ellazuláshoz engedjük le a háttámlát teljesen, emeljük meg a lábtámaszt és élvezzük a szauna izzasztó, gyógyító és nyugtató hatását.

 

Kültéri kombi szauna, gőzkabin és zuhanyzó egyben

Mennyi wellness élményt lehet egy térben, kabinban kialakítani? Mostmár büszkén mondhatjuk: Szinte bármennyit!!

4 szintes családi ház Budán egy nagyon kedves családdal. Legfelső szintjén gyönyörű panoráma Budapestre. A teraszon található egy Jakuzzi, így a hely már nem sok az előzetesen tervezett kültéri szauna, gőzkabin és zuhanyzó számára. Szerettek volna minél több wellness élményt átélni azonos térben.  A helyszíni felmérés során még az is felmerült, hogy a kertben legyen ez a több funkciós építmény kialakítva egy komplex szaunaház formájában. Így viszont négy szint választaná el a szaunát a jakuzzitól.

Látva az erős vágyat a család részéről folyamatos tervezésbe és konzultációba kezdtünk. Hónapok teltek el mire minden kérdésre választ találtunk és minden más szakmával egyeztetve beszerzésre kerültek a szükséges alkotóelemek, a héten pedig megkezdődik a helyszíni munka, kivitelezés. 

 

Referencia képek hamarosan a weboldalon.
Addig is látogasson el megújult oldalunkra, inspirálódjon képeink között, igényeljen egyedi tervezést vagy konkrét terv esetén kérjen árajánlatot>>

Wellness innováció az egyediség és stílus jegyében
Cimke:             
MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás