ÜVEGFALÚ SZAUNA ÉPÍTÉS

Egyedi, prémium kategóriás üvegfalú szauna építés magánszemélyek és intézmények számára is.

 

Üvegfalú szauna építés 

 

Üvegfalú szaunát szeretne? A szaunának nem csak a jótékony hatását szeretné élvezni, hanem a kinézetében is szeretne gyönyörködni?

 

 

A Nordenstil Kft. egyedileg az Ön igényei alapján készíti a szaunát. Az Ön igényei alapján tervezzük meg a szauna stílusát, méretét és kialakítását, legyen az kisebb családi, baráti vagy akár közösségi használatú szauna.

 

A tervezésnél figyelembe vesszük a helyi adottságokat, a használat típusát (családi, baráti, közösségi) és a felhasználók igényeit.

 

Milyen típusú üvegfalú szaunákat építünk?

 

ÜVEGFALÚ SZAUNA KÉPGALÉRIA

BÍZZA RÁNK AZ ÜVEGFALÚ SZAUNA ÉPÍTÉST!

 

 

Komplett wellness kivitelezést vállalunk!

A szauna mellé medencét is szeretne? Vállaljuk medence (beltéri és kerti medence), dézsafürdő, jakuzzigőzkabinkerti bútor, sókabin, pihenők, zuhanyzók, merülők építését is.

 

 

Teljeskörű kivitelezés!

Nem kell az idejét és energiáját a különböző kivitelezők keresésre és a munkálatok összehangolására vesztegetnie, mi elintézzük:

  • a mérnöki felmérést,
  • a szauna tervének elkészítését,
  • a látványtervet,
  • és a kivitelezéshez szükséges tervet.

 

 

Ingyenes látványterv!

Hogy könnyebben elképzelhesse otthonát az üvegfalú szaunával, mi a megrendelőinknek ingyen biztosítjuk a látványtervet.

 

 

A takarítást is intézzük!

Elkészülteka munkálatok ‒ jöhetnek a festők? Nem lesz szükség rájuk! A Nordenstil csapata tökéletesen visszaállítja a munkálatok előtti állapotot: a takarítás, festés, burkolás a mi dolgunk. A szauna építés munkálatainak végeztével Ön nyugodtan hátradőlhet, és átadhatja magát a medencéje nyújtotta élményeknek.

 

 

Több évtizedes szakmai tapasztalat!

Csapatunk több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik a szauna építés,  wellness tervezés és kivitelezés területén. Munkatársaink felkészültek és segítőkészek, bátran fordulhat hozzánk kérdéseivel.

 

 

Garancia ingyenes évenkénti állapotfelméréssel!

Kiemelkedő szervizhátteret biztosítunk. Munkánk magas minőségét garanciával biztosítjuk, amit kiegészítünk évenkénti állapotfelméréssel ‒ díjtalanul!

 

 

Prémium minőség megfizethető áron!

Ha Ön szauna építés mellett döntött és precíz, igényes szaunát szeretne otthonába vagy hotelbe, wellnessközpontba, akkor kérje ajánlatunkat!

 nordenstil_zsigri_laszlo

Zsigri László

tulajdonos

Telefon: +36 30 229 4478

E-mail: zsigri.laszlo@nordenstil.com

Üvegfalú szauna építés ajánlatkérés
MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás