BELTÉRI MEDENCE

beltéri medence

Egyedi, prémium kategóriás beltéri medence építés magyar gyártótól magánszemélyek és intézmények számára is.

 

Beltéri medencét szeretne otthonába?

 

Napjainkban egyre több otthonban található beltéri medence, hiszen ki ne szeretné a hosszú, fárasztó munkával töltött nap után egy medencében kipihenni a fáradalmakat.

 

Beltéri medence örömeit egész évben élvezhetik a család és a barátok.

 

E mellett egy szép medence az otthonunk dísze is, ami már csak a látványával is kellemes hangulatot teremt.

 

Medencéink egyéni és egyedi igények alapján készülnek. Stílusát, méretét és kialakítását tekintve, legyen az kisebb családi, baráti vagy akár közösségi használatra tervezve.

 

Akár emeletre is készítünk egyedi szerkezetű, statikailag optimális beltéri medencéket a hozzá tartozó technológiai felszereltséggel, fedéssel, vízforgatóval, ellenáramoltatóval, fúvókákkal.

 

A tervezésnél figyelembe vesszük a helyi adottságokat, a használat típusát (családi, baráti, közösségi) és a felhasználók igényeit.

 

Süllyesztett masszázsmedence
Süllyesztett masszázsmedence szaunával

Beltéri medence építés - milyen medencét válasszunk?

 

Süllyesztett víztükrű beltéri medence

A süllyesztett víztükrű medence leginkább magán felhasználók között elterjedt. A süllyesztett víztükrű medencében a víz szintje 15-20 centiméterrel a medence pereme alatt van, ezáltal kevesebb vízveszteséggel üzemeltethető. Kisebb a helyigénye, és gyorsabban kivitelezhető, mint a feszített víztükrű medence. A tisztítási igénye nagyobb, sűrűbben kell tisztítani porszívózni.

 

beltéri süllyesztett víztükrű medence

 

Feszített víztükrű beltéri medence

A feszített víztükrű medence leginkább közösségi vagy nagy létszámú használatra terjedt el, de akár otthonunk látványos dísze is lehet. A feszített víztükrű medence esztétikailag impozánsabb, mint a süllyesztett víztükrű, és vízhigiénia szempontjából sokkal kedvezőbb. A feszített víztükrű medence esetében a vízszint egy szintben van a medence peremével, a többletvízet a medence köré épített vályúrendszer vezeti el. Emiatt a feszített víztükrű medence építese összetettebb feladat.

 

feszített víztükrű medence

 

Beltéri élménymedence építés

Különböző és sokszínű élményelemekkel, kreatívan lehet fokozni a beltéri medencék funkcióit, a fürdés élményét, legyen az otthoni vagy közösségi.

  • masszírozó nyakzuhanyok
  • beépített masszázsülések és masszázsfalak
  • ellen-áramoltató berendezések
  • színes LED medencevilágítás
  • vízköpők

Az élmények teszik teljessé az életünket, azokra emlékszünk vissza szívesen bármikor. Az élménymedence építés azoknak a családoknak ajánlott, akik minél több wellness élményt szeretnének együtt átélni. S azoknak a közösségi helyeknek, akik sok-sok családnak szeretnének maradandó élményt adni.

 

Ellenáramoltatós beltéri medence

Ellenáramoltatós medencével egyszerre élvezheti egy úszómedence és egy masszázsmedence előnyeit. Az ellenáramoltatós medencében lévő széles szájú fúvókák a medence teljes szélességében erőteljes áramlást biztosítanak, ezáltal lehetővé teszik a folyamatos egyhelyben úszást, így nincs szükség nagyméretű beltéri medencére, ha úszni szeretne.

 

 

Otthoni ellenáramoltatós masszázsmedence
Swim spa masszázsmedence

 

Bízza ránk beltéri medence építését!

 

Komplett wellness kivitelezést vállalunk!

Feszített víztükrű medence mellé szaunát is szeretne? Vállaljuk szauna (finn szauna, infraszauna, kombi szauna, sószauna), gőzkabin, jakuzzi, medence (beltéri és kerti medence), kerti bútor, sókabin, pihenők, zuhanyzók, merülők építését is.

 

Teljeskörű kivitelezés!

Nem kell az idejét és energiáját a különböző kivitelezők keresésre és a munkálatok összehangolására vesztegetnie, mi elintézzük:

  • a mérnöki felmérést,
  • a medence tervének elkészítését,
  • a látványtervet,
  • és a kivitelezéshez szükséges tervet.

Ingyenes látványterv!

Hogy könnyebben elképzelhesse otthonát a feszített víztükrű medencével, mi a megrendelőinknek ingyen biztosítjuk a látványtervet.

 

A takarítást is intézzük!

Elkészülteka munkálatok ‒ jöhetnek a festők? Nem lesz szükség rájuk! A Nordenstil csapata tökéletesen visszaállítja a munkálatok előtti állapotot: a takarítás, festés, burkolás a mi dolgunk. A medence építés munkálatainak végeztével Ön nyugodtan hátradőlhet, és átadhatja magát a medencéje nyújtotta élményeknek.

 

Több évtizedes szakmai tapasztalat!

Csapatunk több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik a wellness tervezése és kivitelezése területén. Munkatársaink felkészültek és segítőkészek, bátran fordulhat hozzánk kérdéseivel.

 

Garancia ingyenes évenkénti állapotfelméréssel!

Kiemelkedő szervizhátteret biztosítunk. Munkánk magas minőségét garanciával biztosítjuk, amit kiegészítünk évenkénti állapotfelméréssel ‒ díjtalanul!

 

Prémium minőség megfizethető áron!

Ha Ön feszített víztükrű medence építése mellett döntött és precíz, igényes medencét szeretne otthonába vagy hotelbe, wellnessközpontba, kérjen tőlünk ajánlatot!

 

 

Beltéri medence ajánlatkérés

 

Gál Sándor

projekt mérnök

Telefon: +36 70 360 5699

 

E-mail: gal.sandor@nordenstil.com

2019-es teljesítéssel medence gépészeti tervezést, szerelést, fóliázást, medence fedés telepítést tudunk már csak vállalni, mert a kőműveseink teljesen foglaltak.

Teljeskörű medence építést abban az esetben tudunk vállalni 2019-re, ha a szükséges kőműves munkákat, szerkezeti építést saját szervezésben meg tudják oldani.
MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás