ÉLMÉNYZUHANY

Az élmények és zuhanyzók új dimenziója

 

A wellnesstechnika fejlődésének a zuhanyzók is áldozatul estek. Egyre inkább teret nyertek a lendületes ívekből álló zuhanyfalak, melyek színes élményekkel ellátott, különböző programokat lejátszó, fényterápiával kiegészített élményzuhanyokat jelentenek.
Trópusi esőerdő zuhany szinte minden érzékszervünkre hat. A váltakozó esőcseppek a bőrre, a finom illatok az orra, a dörgés-villámlás váltakozása a fülre és a szemre van egyedi hatással.

 

Az élményzuhanyban a finoman szitáló, majd zuhogó esőt menydörgés és villámlás kíséri. A vízbe kevert illatok a friss eső illúzióját varázsolják a kabinba. A vihar elmúltát madárcsicsergés hangja jelzi.

 

Ez egyedi építésű élményzuhany másik közkedvelt kiegészítője a polár vihar, mely hidegebb esőképeivel a felhevült testet kellemesen hűti le. Nagyon kedvelt finn vagy infra szaunázás, gőzfürdőzés után.

 

 

A dézsazuhany

 

A dézsazuhany egyedülálló hűsítő élmény, szaunázás után kiváló. A finn szauna kultúrából ismert hideg vizes mártózást, a hóban való hempergést helyettesíti.
A dézsazuhany egyre közkedveltebb alternatívája a csobbanó medencének. Beépítésével megtakarítható a csobbanó medence helyszükséglete, bonyolult kialakítása.

 

A modern wellnessben az élményzuhany rendkívül kedvelt, önálló attrakció, mind otthoni, mind közösségi szinten.

GALÉRIA

MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás