teraszburkolat_b

TERASZBURKOLAT

A megfelelő terasz, mint a kert lelke

 

Megvalósítjuk álmai teraszát. Kiváló minőségű kanadai vöröscédrus és thermowood kőris vagy egyéb, a környezeti hatásoknak ellenálló fafajták felhasználásával.

 

Natúr vörösfenyő teraszburkolatok, talán a legősibb kültéri fa alapanyag, amit használunk teraszburkolatnak.
A hőkezelt (thermowood) eljárás egy drága és összetett művelet mely a fát teljes mértékben mentesíti minden olyan anyagtól és rossz tulajdonságtól, ami addig megvolt benne, így lesz ellenálló a kültéri viszontagságoknak vegyszerek nélkül.

 

Az általunk forgalmazott kültéri faanyagok mind intenzív hőkezelést kaptak profi technikusok és gépek segítségével, ezáltal elértük, hogy teljesen egyformán érje a magas hőmérséklet mindenhol, így nem lesz színeltérés a teraszburkolatban.

 

WPC műanyag – fa kompozit teraszburkolat egy olyan megoldást kínál leendő teraszának, amely éveken keresztül sem igényel különösebb ápolást, odafigyelést, miközben a szép faterasz hatása megmarad.

 

Tudjuk, hogy egy terasz színhelye az álmos reggeleknek, a családi ebédeknek, a baráti összejöveteleknek, a gyermeki játékoknak, a csendes estéknek… és mi ehhez alkalmazkodva alkotjuk meg életük egyik fő helyszínét, a kert lelkét, a teraszt.

GALÉRIA

MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás