LUXUS MEDENCE

luxus medence kültéri

Luxus medencét otthonába!

 

Szeretné az igazi luxus élményét megélni otthonában és ezt az élményt megadni családjának, kedvesének is?

 

Luxusmedence nem csak egy medence, hanem olyan medence, ami tökéletesen illeszkedik az Ön otthonához,  az otthona égköve. Akár kerti luxus medencéről álmodik, akár beltéri luxus medencéről mi mindegyiket megvalósítjuk, még azt is, amit elképzelni sem tud!

 

luxus medence beltéri

 

Exkluzív élmény a luxus medencében

 

Az igazi luxus élményt olyan funkciók tudják fokozni mint:

 • masszírozó nyakzuhanyok
 • beépített masszázsülések és masszázsfalak
 • ellenáramoltató berendezések
 • színes LED medencevilágítás
 • vízköpők
 • medence fűtés
 • automatikus vízkezelés

 

Kültéri medence élménnyel
Élménymedencék

Ezek az kényelmi kiegészítők adják meg az igazi luxus élményt, és teszik igazán feledhetetlenné a nyári beszélgetéseket, éjszakai fürdéseket.

 

Luxus medence - luxus környezet

 

A luxusmedence leginkább luxus környezetben tud érvényesülni, ezért mi egyedileg tervezett, dekoratív medence burkolatot és teraszt is készítünk, hogy a luxus élményét át tudják élni a medence partján töltött álmos reggeleken, a családi ebédeknél, a baráti összejöveteleknél, a csendes estéknél.

 

Nordenstil gyártás, kivitelezés
Medence, wellness gyártás és kivitelezés

Hogy igazán tökéletes legyen a luxus medence, a medencével tökéletesen harmonizáló egyedi bárpultot, napozót, árnyékolót, asztalt és székeket is tervezünk és gyártunk a tökéletes wellness élményért.

 

Ha időjárástól függetlenül szeretné élvezni kerti masszázsmedencéjét, a gyönyörű cédrusfából készített medence házikó erre megoldást kínál, hiszen amellett, hogy véd a csapadéktól, széltől a nap káros sugaraitól, a kinyitható oldalfalak és az átlátszó, színezett plexi tetőnek köszönhetően lehetővé teszi a csodálatos kilátás élvezetét.

 

Nordenstil medence házikó
Medence házikó lépcsővel és bárpulttal

 

Bízza ránk a luxus medenc építést!

Komplett wellness kivitelezést vállalunk!

Medence mellé szaunát is szeretne? Vállaljuk szauna (finn szauna, infraszauna, kombi szauna, sószauna), gőzkabin, jakuzzi, medence (beltéri és kerti medence), kerti bútor, sókabin, pihenők, zuhanyzók, merülők építését is.

 

Luxus medence - luxus kivitelezés!

Nem kell az idejét és energiáját a különböző kivitelezők keresésre és a munkálatok összehangolására vesztegetnie, mi elintézzük:

 • a mérnöki felmérést,
 • a medence tervének elkészítését,
 • a látványtervet,
 • és a kivitelezéshez szükséges tervet.

Ingyenes látványterv!

Hogy könnyebben elképzelhesse otthonát a medencével, mi a megrendelőinknek ingyen biztosítjuk a látványtervet.

 

A takarítást is intézzük!

Elkészülteka munkálatok ‒ jöhetnek a festők? Nem lesz szükség rájuk! A Nordenstil csapata tökéletesen visszaállítja a munkálatok előtti állapotot: a takarítás, festés, burkolás a mi dolgunk. A medence építés munkálatainak végeztével Ön nyugodtan hátradőlhet, és átadhatja magát a medencéje nyújtotta élményeknek.

 

Több évtizedes szakmai tapasztalat!

Csapatunk több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik a wellness tervezése és kivitelezése területén. Munkatársaink felkészültek és segítőkészek, bátran fordulhat hozzánk kérdéseivel.

 

Garancia ingyenes évenkénti állapotfelméréssel!

Kiemelkedő szervizhátteret biztosítunk. Munkánk magas minőségét garanciával biztosítjuk, amit kiegészítünk évenkénti állapotfelméréssel ‒ díjtalanul!

 

Luxus megfizethető áron!

Ha Ön luxus medence építés mellett döntött és igazi luxus medencét szeretne otthonába vagy hotelbe, wellnessközpontba, akkor kérje ajánlatunkat!

 

Ajánlatkérés

 

Gál Sándor

projekt mérnök

Telefon: +36 70 360 5699

 

E-mail: gal.sandor@nordenstil.com
MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás