FILOZÓFIÁNK

"A Nordenstil szauna és wellness nemcsak egy-egy termék, hanem az egészséges wellness élmény színtere, az Ön által megálmodott stílussal felöltöztetve."

 

Célunk és küldetéstudatunk, hogy a család részére napi szinten élvezhető legyen a szauna és wellness élménye bármilyen stílusú otthonban, legyen az hagyományos, romantikus, modern, retró, klasszikus, country, high-tech, minimál, mediterrán vagy art deco.

 

A Nordenstil mérnöki tanácsadással és mindig egyedi kivitelezéssel nyújt megoldást, azoknak az igényes ügyfeleknek, akik egészségtudatosan élnek és szeretnék otthonukban élvezni a lakással, házzal, belső térrel harmonizáló szauna és wellness élményét. 

 

Csapatunk több évtizedes szakmai múlttal büszkélkedhet a szauna gyártás, wellness tervezés és kivitelezés területén.

 

Szeretjük a fát, mert hisszük, hogy lelke van, tudjuk, hogy milyen technológiával lehet a legtökéletesebbet kihozni belőle és ismerjük, hogy milyen anyagokkal lehet társítani az élmények és luxus eléréséhez. Szeretjük a fával párosítva a követ, az üveget és a fémet.

Szeretünk tervezni, figyelembe véve a legapróbb részleteket, a helyszín adottságait, az ügyfelek szokásait, igényeit, céljait és vágyait. Szeretjük a kihívásokat, az extrém helyszíneket, az egyedi kialakításokat és megoldásokat.

"Ilyenek vagyunk mi, a Nordenstil szauna és wellness… igazából azok vagyunk, amit akkor mondanak rólunk elégedett ügyfeleink, amikor eljövünk a helyszínről."

MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás