MEDENCE ÉPÍTÉS

kerti medence, finn szauna

Egyedi, prémium kategóriás medence építés magyar gyártótól magánszemélyek és intézmények számára is!

 

Családi élmény az otthoni medencében

 

Napjainkban egyre több otthonban található kerti vagy beltéri medence, hiszen ki ne szeretné a hosszú, fárasztó munkával töltött nap után egy medencében kipihenni a fáradalmakat.

 

Egy saját medence hétvégén is biztosítja a család pihenését, és baráti összejövetelek remek helyszíne is lehet. Mennyivel kényelmesebb a saját medencében pancsolni, vagy úszni, mint felkeresni egy strandot vagy uszodát!

 

E mellett egy szép medence a kertünk vagy az otthonunk dísze is, ami már csak a látványával is kellemes hangulatot teremt.

 

Medencéink egyéni és egyedi igények alapján készülnek. Stílusát, méretét és kialakítását tekintve, legyen az kisebb családi, baráti vagy akár közösségi használatra tervezve.

 

Beltéri és kültéri medencék
Úszó- és élménymedencék

 

Medence építés - milyen medencét válasszunk?

 

Kerti medence építés

Milyen medence illik az Ön kertjébe? A tervezésnél figyelembe vesszük a helyi adottságokat, a használat típusát (családi, baráti, közösségi) és a felhasználók igényeit.

 

Kültéri medencék
Kültéri egyedi medence

 

Beltéri medence építés

Akár emeletre is készítünk egyedi szerkezetű, statikailag optimális medencéket a hozzá tartozó technológiai felszereltséggel, fedéssel, vízforgatóval, ellenáramoltatóval, fúvókákkal.

 

A tervezésnél figyelembe vesszük a helyi adottságokat, a használat típusát (családi, baráti, közösségi) és a felhasználók igényeit.

 

Úszómedence és jakuzzi
Masszázsmedence úszómedencével

 

Ellenáramoltatós medence építés

Ellenáramoltatós medencével egyszerre élvezheti egy úszómedence és egy masszázsmedence előnyeit. Az ellenáramoltatós medencében lévő széles szájú fúvókák a medence teljes szélességében erőteljes áramlást biztosítanak, ezáltal lehetővé teszik a folyamatos egyhelyben úszást.

 

Swim spa medence
Swim spa medence - Nordenstil

 

Süllyesztett víztükrű medence építés

A süllyesztett víztükrű medence leginkább magán felhasználók között elterjedt. A süllyesztett víztükrű medencében a víz szintje 15-20 centiméterrel a medence pereme alatt van, ezáltal kevesebb vízveszteséggel üzemeltethető. Kisebb a helyigénye, és gyorsabban kivitelezhető, mint a feszített víztükrű medence. A tisztítási igénye nagyobb, sűrűbben kell tisztítani porszívózni.

 

Feszített víztükrű medence építés

A feszített víztükrű medence leginkább közösségi vagy nagy létszámú használatra terjedt el, de akár otthonunk látványos dísze is lehet. A feszített víztükrű medence esztétikailag impozánsabb, mint a süllyesztett víztükrű, és vízhigiénia szempontjából sokkal kedvezőbb. A feszített víztükrű medence esetében a vízszint egy szintben van a medence peremével, a többletvízet a medence köré épített vályúrendszer vezeti el. Emiatt a feszített víztükrű medence építese összetettebb feladat.

 

Élménymedence építés

Különböző és sokszínű élményelemekkel, kreatívan lehet fokozni a medencék funkcióit, a fürdés élményét, legyen az otthoni vagy közösségi.

  • masszírozó nyakzuhanyok
  • beépített masszázsülések és masszázsfalak
  • ellen-áramoltató berendezések
  • színes LED medencevilágítás
  • vízköpők

Az élmények teszik teljessé az életünket, azokra emlékszünk vissza szívesen bármikor. Az élménymedence építés azoknak a családoknak ajánlott, akik minél több wellness élményt szeretnének együtt átélni. S azoknak a közösségi helyeknek, akik sok-sok családnak szeretnének maradandó élményt adni.

 

Egyedi élménymedence
Élménymedence pezsgőfürdővel

 

Luxus medence építés

Szeretné az igazi luxus élményét megélni otthonában és ezt az élményt megadni családjának, kedvesének is? Luxus medencével ezt megteheti - exkluzív megoldások, luxus kivitelezés, prémium anyagok, tökéletes harmónia!

 

luxus medence beltéri

 

Bízza ránk a medence építést!

 

Komplett wellness kivitelezést vállalunk!

Medence mellé szaunát is szeretne? Vállaljuk szauna (finn szauna, infraszauna, kombi szauna, sószauna), gőzkabin, jakuzzi, medence (beltéri és kerti medence), kerti bútor, sókabin, pihenők, zuhanyzók, merülők építését is.

 

Teljeskörű kivitelezés!

Nem kell az idejét és energiáját a különböző kivitelezők keresésre és a munkálatok összehangolására vesztegetnie, mi elintézzük:

  • a mérnöki felmérést,
  • a medence tervének elkészítését,
  • a látványtervet,
  • és a kivitelezéshez szükséges tervet.

Nordenstil gyártás és kivitelezés

Ingyenes látványterv!

Hogy könnyebben elképzelhesse otthonát a medencével, mi a megrendelőinknek ingyen biztosítjuk a látványtervet.

 

A takarítást is intézzük!

Elkészülteka munkálatok ‒ jöhetnek a festők? Nem lesz szükség rájuk! A Nordenstil csapata tökéletesen visszaállítja a munkálatok előtti állapotot: a takarítás, festés, burkolás a mi dolgunk. A medence építés munkálatainak végeztével Ön nyugodtan hátradőlhet, és átadhatja magát a medencéje nyújtotta élményeknek.

 

Több évtizedes szakmai tapasztalat!

Csapatunk több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik a wellness tervezése és kivitelezése területén. Munkatársaink felkészültek és segítőkészek, bátran fordulhat hozzánk kérdéseivel.

 

Garancia ingyenes évenkénti állapotfelméréssel!

Kiemelkedő szervizhátteret biztosítunk. Munkánk magas minőségét garanciával biztosítjuk, amit kiegészítünk évenkénti állapotfelméréssel ‒ díjtalanul!

 

Prémium minőség megfizethető áron!

Ha Ön medence építés mellett döntött és precíz, igényes medencét szeretne otthonába vagy hotelbe, wellnessközpontba, akkor kérje ajánlatunkat!

MEDENCE ÉPÍTÉS GALÉRIA

 

Gál Sándor

projekt mérnök

Telefon: +36 70 360 5699

 

E-mail: gal.sandor@nordenstil.com

Medence építés ajánlatkérés

2019-es teljesítéssel medence gépészeti tervezést, szerelést, fóliázást, medence fedés telepítést tudunk már csak vállalni, mert a kőműveseink teljesen foglaltak.

Teljeskörű medence építést abban az esetben tudunk vállalni 2019-re, ha a szükséges kőműves munkákat, szerkezeti építést saját szervezésben meg tudják oldani.
MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás