SÓ SZAUNA ÉPÍTÉS

soszauna_b

Só szauna építése Nordenstil minőségben

még több élmény egy szaunában

 

Ha a finn szauna, infraszauna, kombi szauna falait részben vagy egészben himalájai sótéglákkal helyettesítjük, fokozhatjuk szaunánk jótékony hatását. Erről szól a Nordenstil só szauna építése.

 

Hallott már a Himalája só jótékony hatásáról, de só szaunáról még nem? Lehet, hogy napi szinten ismeri és használja, de a szauna tervezése során sose jutott eszébe?  Nem tudja elképzelni, hogy hat a szervezetre, milyen hatása van és milyen előnye van a családja számára? 

 

A Nordenstil só szauna építése ajánlott:

  • egészségtudatos családoknak
  • asztmás, allergiás, krupp-os betegségben szenvedőknek
  • gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt
  • szauna kedvelőknek

 

Só szauna hatása:

A szauna meleg levegőjének hatására felszabaduló sóionok a légzőszervekre különösen kedvezően hatnak, fertőtlenítve a légutakat csökkentik az asztmás, és allergiás panaszokat. Negatív ionkibocsátása miatt a só szauna építése azok számára ajánlott, akik fokozott elektroszmogban élnek. 

 

A himalájai sótéglák a világostól a sötétvörösig változatos színárnyalatban pompáznak, az árnyalatos szélsőséges találkozása igazi vizuális élményt jelent. A leddel átvilágított himalájai sótéglák kellemes narancssárgás-vöröses színükkel nyugtatólag hatnak a szervezetre.

 

 

"A himalájai só szaunát alacsony hőmérsékleten gyerekek és magas vérnyomásúak is bártan használhatják!"

 

 

A só szauna immunerősítő és bőrregeneráló hatása mellett fontos szerepet tölt be a kikapcsolódásban, a stressz oldásában. A tiszta levegő mély belégzésével, a sótéglák nyugtató fényjátékának élményével, a szaunák izzasztó, lazító hatásával az egészség és nyugalom színtere a Nordenstil só szauna. 

 

A testi felfrissülés mellett a lelki kikapcsolódás, az újjászületés élményével is megajándékozza a család minden tagját az infraszauna sótéglával.

SÓ SZAUNA KÉPGALÉRIA

BÍZZA RÁNK A SÓ SZAUNA ÉPÍTÉST!

 

Komplett wellness kivitelezést vállalunk!

Só szauna mellé medencét is szeretne? Vállaljuk medence (beltéri és kerti medence), jakuzzi, fürdő dézsagőzkabinkerti bútor, sóbarlang, pihenők, zuhanyzók, merülők építését is.

 

Teljeskörű kivitelezés!

Nem kell az idejét és energiáját a különböző kivitelezők keresésre és a munkálatok összehangolására vesztegetnie, mi elintézzük:

  • a mérnöki felmérést,
  • a só szauna tervének elkészítését,
  • a látványtervet,
  • és a kivitelezéshez szükséges tervet.

 

Ingyenes látványterv!

Hogy könnyebben elképzelhesse otthonát a só szaunával, mi a megrendelőinknek ingyen biztosítjuk a látványtervet.

 

A takarítást is intézzük!

Elkészültek a munkálatok ‒ jöhetnek a festők? Nem lesz szükség rájuk! A Nordenstil csapata tökéletesen visszaállítja a munkálatok előtti állapotot: a takarítás, festés, burkolás a mi dolgunk. A szauna építés munkálatainak végeztével Ön nyugodtan hátradőlhet, és átadhatja magát a szaunája nyújtotta élményeknek.

 

Több évtizedes szakmai tapasztalat!

Csapatunk több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik a wellness tervezése és kivitelezése területén. Munkatársaink felkészültek és segítőkészek, bátran fordulhat hozzánk kérdéseivel.

 

Garancia ingyenes évenkénti állapotfelméréssel!

Kiemelkedő szervizhátteret biztosítunk. Munkánk magas minőségét garanciával biztosítjuk, amit kiegészítünk évenkénti állapotfelméréssel ‒ díjtalanul!

 

Prémium minőség megfizethető áron!

Ha Ön só szauna építés mellett döntött és precíz, igényes szaunát szeretne otthonába vagy hotelbe, wellnessközpontba, akkor kérje ajánlatunkat!

 nordenstil_zsigri_laszlo

Zsigri László

tulajdonos

Telefon: +36 30 229 4478

E-mail: zsigri.laszlo@nordenstil.com

Só szauna építés ajánlatkérés
MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás