kerti medence, finn szauna

MIBEN MÁS A NORDENSTIL?

Hiszünk abban, hogy álmaink otthona meghitt, nyugalmat árasztó, igazi menedék kell hogy legyen, ahová elég belépni ahhoz, hogy egy teljesen más életérzés járjon át bennünket. Valóságos feltöltődés!

 

A meghitt pihenés és a kényeztető relaxálás nem luxus, bármilyen lakás vagy ház alkalmas arra, hogy létrehozzuk benne az igazi wellness hangulatát.

Finn szauna, vagy egy kerti medence  – ha illeszkedik az otthonához és az elvárásaihoz – élményekkel tölti meg az életét!

 

 

"A kerti medence és a finn szauna wellnessközponttá változtathatja az otthonát."

 

 

Jól jönne a kényeztetés a hétköznapokon is? Képzelje el, hogy egy zűrzavaros nap után hazatér, és kényelmesen elhelyezkedve szaunájában vagy medencéjében a kedvenc zenéit hallgatja, vagy szeretteivel beszélget kellemes fény mellett.

 

 

Finn szauna: a legjobb spa-élmény

 

Az egyik legjobb dolog, amit az egészsége érdekében tehet, a szaunázás! A szauna immunerősítő és méregtelenítő hatású, a wellnessközpontok egyik fő vonzereje. Az otthoni szaunázás teljesen más élmény, hiszen az Ön ízléséhez és elképzeléseihez igazított berendezést akkor és úgy használja, ahogyan akarja. Legyen szó meghitt családi együttlétről vagy baráti társaság vendégül látásáról, a szaunázás új típusú kikapcsolódást, egy új szórakozási és pihenési lehetőséget hoz az életébe.

 

Amikor szaunákat építünk, egyszerre tartjuk szem előtt a hagyományokat, a természet szeretetét és a legújabb technológiát. Csak skandináv faanyaggal, skandináv kályhákkal (Harvia, Sawo, Helo) és a legjobb minőségű infrapanelekkel (Philips és Sentiotech), vezérlőkkel dolgozunk. Digitális, led kijelzős vezérléseket használunk, akár okosház összehangolással.

 

Első helyen a kényelem és a praktikum áll, ebből kiindulva hangoljuk össze bel- és kültéri szaunáinkat a környezettel, annak stílusával.

 

Ön milyen szaunát használna szívesen?

 

 • Finn szauna ‒ a hagyományos szaunázás öröme
 • Infraszauna ‒ alacsony hőmérséklet és páratartalom, gyors felfűtési idővel
 • Kombi szauna ‒ hagyományos finn szauna és mélytisztító infraszauna egy térben
 • Sószauna ‒ a szauna jótékony hatását fokozza himalájai sótéglákkal

 

Mit ér a ház kerti medence nélkül?

 

Nincs annál üdítőbb érzés, mint amikor egy forró nyári napon a kertbe kilépve egy hűs medence látványa fogad. A kerti medence élmény az egész családnak, de ezt az élményt fokozni lehet!

 

 • masszírozó nyakzuhanyok
 • beépített masszázsülések és masszázsfalak
 • ellen-áramoltató berendezések
 • színes LED medencevilágítás
 • vízköpők

 

Milyen medence illik az Ön otthonába? A tervezésnél figyelembe vesszük a helyi adottságokat, a használat típusát (családi, baráti, közösségi) és a felhasználók igényeit. Süllyesztett vagy feszített víztükrű, úszó vagy élménymedence, a medence stílusát összehangoljuk az Ön elvárásaival és a környezettel.

 

 

 

 

Medencét az emeletre!

 

Kihasználatlan a tetőterasz vagy a padlás? Tegye a ház középpontjává egy medencével!

Akár emeletre is készítünk egyedi szerkezetű, statikailag optimális medencéket a hozzá tartozó technológiai felszereltséggel, fedéssel, vízforgatóval, ellenáramoltatóval, fúvókákkal.

 

 

 

Bízza ránk nyugodt szívvel az otthonát! Miért?

 

 1. Komplett wellnesskivitelezést vállalunk: szauna (finn szauna, infraszauna, kombi szauna, sószauna), gőzkabin, jakuzzi, medence (beltéri és kerti medence), kerti bútor, sókabin, pihenők, zuhanyzók, merülők. Nem kell az idejét és energiáját a különböző kivitelezők keresésre és a munkálatok összehangolására vesztegetnie, mi vállaljuk a mérnöki felmérést, a wellness technikai tervének elkészítését, a látványtervet, majd kivitelezéshez szükséges tervet.
 2. Prémium minőséget kap megfizethető áron.
 3. A látványterv a mi ajándékunk! Hogy könnyebben elképzelhesse új otthonát, mi a megrendelőinknek ingyen biztosítjuk a látványtervet.
 4. Valamit másképp képzelt el? Akár többször is változtathatunk, hogy Ön azt kapja, amit megálmodott.
 5. Befejeztük a munkálatokat ‒ jöhetnek a festők? Nem lesz szükség rájuk! A Nordenstil csapata tökéletesen visszaállítja a munkálatok előtti állapotot: a takarítás, festés, burkolás a mi dolgunk. A kivitelezési munkálatok végeztével Ön nyugodtan hátradőlhet, és átadhatja magát a szaunája, medencéje nyújtotta élményeknek.
 6. Kiemelkedő szervizhátteret biztosítunk. Munkánk magas minőségét garanciával biztosítjuk, amit kiegészítünk évenkénti állapotfelméréssel díjtalanul!
 7. Csapatunk több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik a szaunagyártás, a wellness tervezése és kivitelezése területén. Munkatársaink felkészültek és segítőkészek, bátran fordulhat hozzánk kérdéseivel.
 8. Folyamatos képzésekkel érjük el, hogy biztosítani tudjuk a legújabb technológiákat, és megoldást keresünk a korábban nem kivitelezhető problémákra is.

 

 

Kíváncsi, milyen változásokat jelentene az otthonára nézve egy kerti medence vagy egy finn szauna?

Kérjen egyedi árajánlatot>>

MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás