medence_haziko_b

MEDENCE HÁZIKÓ

A funkcionalitás és a kényelem találkozása

 

Az otthoni wellnessben mindenki szereti, ha a kertben elhelyezett masszázs medence bármikor, időjárástól függetlenül kényelmesen használható és medencézés közben vagy után családunkkal, barátainkkal a saját kis bárpultunknál beszélgetve tölthetjük el szabadidőnket.

 

Problémát jelenthet azonban ennek a kis wellness résznek a kialakítása úgy, hogy elég tartós anyagokból készüljön, mégis szép, a kertünkbe illő és elegáns legyen. Nehéz megoldani, hogy védjen a naptól, erős széltől, esőtől, hótól, de mégse legyen túl zárt, lehessen látni a kertet, vagy élvezni a panorámát.

 

Szeretjük, ha megoldott az apróbb, fürdőzés, pihenés közben használt dolgok elhelyezése, vagy hogy a medence házikótól a masszázsmedence gépészetéhez hozzá lehessen férni.

Az általunk forgalmazott és gyártott medence házikó különlegessége az ötletes megoldásokon kívül a gyönyörű cédrusfa alapanyagnak köszönhető. A házikó legnagyobb élvezeti értéke, mindamellett, hogy véd a csapadéktól, a széltől és a nap káros sugaraitól, hogy nem zárt, hanem csodálatos kilátást élvezhetünk a kinyitható oldalfalak és az átlátszó, színezett plexi tetőnek köszönhetően.

 

Miután befejeztük a fürdőzést, az összes kerti evőeszközt, terítőt és poharat betehetjük a bárpult alatti tárolókba és szekrénybe, majd a nagyobb napozómatracokat a napozóágyként is funkcionáló lépcsőbe rejthetjük.

 

A cédrusfa házikó tartozékai: többfunkciós bárpulttal szerelt oldalfal; felnyíló, színezett plexi ablak; csúsztatható pult; pult alá épített két tároló és törölközőszárító; oldalról nyíló tárolók; állítható lamellás oldalfalak; színezett plexivel kombinált cédrusfa tető; 2db napozó deck, 2db cédrusfa bárszék.

 

Elsődleges célunk ügyfeleink maximális elégedettsége. Ezért is készítjük cédrusfa házikónkat egyedi méretekben, sok esetben kiegészítve fényterápiával, bluetooth-os zenelejátszóval, kerti zuhanyzóval vagy öltözővel, szaunával.

GALÉRIA

MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás