KERTI MEDENCE

kerti medence borító

Egyedi, prémium kategóriás kerti medence építés magyar gyártótól magánszemélyek és intézmények számára is.

 

Családi élmény a kerti medencében

 

Napjainkban egyre több kertben található medence, hiszen ki ne szeretné a hosszú, fárasztó munkával töltött nap után egy medencében kipihenni a fáradalmakat.

 

Egy saját kerti medence hétvégén is biztosítja a család pihenését, és baráti összejövetelek remek helyszíne is lehet. Mennyivel kényelmesebb a saját medencében pancsolni, vagy úszni, mint felkeresni egy strandot vagy uszodát!

 

E mellett egy szép medence a kertünk dísze is, ami már csak a látványával is kellemes hangulatot teremt.

 

Medencéink egyéni és egyedi igények alapján készülnek. Stílusát, méretét és kialakítását tekintve, legyen az kisebb családi, baráti vagy akár közösségi használatra tervezve.

 

kerti medence család

 

Kerti medence építés - milyen medencét válasszunk?

 

Süllyesztett víztükrű kerti medence

A süllyesztett víztükrű medence leginkább magán felhasználók között elterjedt. A süllyesztett víztükrű medencében a víz szintje 15-20 centiméterrel a medence pereme alatt van, ezáltal kevesebb vízveszteséggel üzemeltethető. Kisebb a helyigénye, és gyorsabban kivitelezhető, mint a feszített víztükrű medence. A tisztítási igénye nagyobb, sűrűbben kell tisztítani porszívózni.

Nordenstil úszómedence
Úszómedence

 

Feszített víztükrű kerti medence

A feszített víztükrű medence leginkább közösségi vagy nagy létszámú használatra terjedt el, de akár otthonunk látványos dísze is lehet. A feszített víztükrű medence esztétikailag impozánsabb, mint a süllyesztett víztükrű, és vízhigiénia szempontjából sokkal kedvezőbb. A feszített víztükrű medence esetében a vízszint egy szintben van a medence peremével, a többletvízet a medence köré épített vályúrendszer vezeti el. Emiatt a feszített víztükrű medence építese összetettebb feladat.

 

Ellenáramoltatós kerti medence

Ellenáramoltatós medencével egyszerre élvezheti egy úszómedence és egy masszázsmedence előnyeit. Az ellenáramoltatós medencében lévő széles szájú fúvókák a medence teljes szélességében erőteljes áramlást biztosítanak, ezáltal lehetővé teszik a folyamatos egyhelyben úszást.

Nordenstil gyártás, kivitelezés
Medence, wellness gyártás és kivitelezés

 

Kerti élménymedence

Különböző és sokszínű élményelemekkel, kreatívan lehet fokozni a kerti medencék funkcióit, a fürdés élményét, legyen az otthoni vagy közösségi.

  • masszírozó nyakzuhanyok
  • beépített masszázsülések és masszázsfalak
  • ellenáramoltató berendezések
  • színes LED medencevilágítás
  • vízköpők

Az élmények teszik teljessé az életünket, azokra emlékszünk vissza szívesen bármikor. Az élménymedence építés azoknak a családoknak ajánlott, akik minél több wellness élményt szeretnének együtt átélni. S azoknak a közösségi helyeknek, akik sok-sok családnak szeretnének maradandó élményt adni.

Kültéri medence élménnyel
Élménymedencék

 

Bízza ránk kerti medence építését!

 

Komplett wellness kivitelezést vállalunk!

Feszített víztükrű medence mellé szaunát is szeretne? Vállaljuk szauna (finn szauna, infraszauna, kombi szauna, sószauna), gőzkabin, jakuzzi, medence (beltéri és kerti medence), kerti bútor, sókabin, pihenők, zuhanyzók, merülők építését is.

 

Teljeskörű kivitelezés!

Nem kell az idejét és energiáját a különböző kivitelezők keresésre és a munkálatok összehangolására vesztegetnie, mi elintézzük:

  • a mérnöki felmérést,
  • a medence tervének elkészítését,
  • a látványtervet,
  • és a kivitelezéshez szükséges tervet.

Nordenstil gyártás és kivitelezés

Ingyenes látványterv!

Hogy könnyebben elképzelhesse otthonát a feszített víztükrű medencével, mi a megrendelőinknek ingyen biztosítjuk a látványtervet.

 

A takarítást is intézzük!

Elkészülteka munkálatok ‒ jöhetnek a festők? Nem lesz szükség rájuk! A Nordenstil csapata tökéletesen visszaállítja a munkálatok előtti állapotot: a takarítás, festés, burkolás a mi dolgunk. A medence építés munkálatainak végeztével Ön nyugodtan hátradőlhet, és átadhatja magát a medencéje nyújtotta élményeknek.

 

Több évtizedes szakmai tapasztalat!

Csapatunk több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik a wellness tervezése és kivitelezése területén. Munkatársaink felkészültek és segítőkészek, bátran fordulhat hozzánk kérdéseivel.

 

Garancia ingyenes évenkénti állapotfelméréssel!

Kiemelkedő szervizhátteret biztosítunk. Munkánk magas minőségét garanciával biztosítjuk, amit kiegészítünk évenkénti állapotfelméréssel ‒ díjtalanul!

 

Prémium minőség megfizethető áron!

Ha Ön feszített víztükrű medence építése mellett döntött és precíz, igényes medencét szeretne otthonába vagy hotelbe, wellnessközpontba, kérjen tőlünk ajánlatot!

 

 

 

 

Gál Sándor

projekt mérnök

Telefon: +36 70 360 5699

 

E-mail: gal.sandor@nordenstil.com

Kerti medence építés ajánlatkérés

 
MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás