FESZÍTETT VÍZTÜKRŰ MEDENCE

beltéri medence, feszített víztükrű medence

A feszített víztükrű medence az egyik legdekoratívabb medence típus, ami minden kertet vagy otthont még szebbé varázsol.

 

Feszített víztükrű medence jelentése

 

A feszített víztükrű medencében a víz szintje egy szintben van a medence peremével, így a vízből a medence csodálatos környezete, a panoráma teljes egészében látható. A feszített víztükrű medence körül túlfolyó rendszer helyezkedik el, ami a medencéből kifolyó vízet vezeti el.

 

Mivel a víz egy szintben van a medence peremével, így a medencében a víz kevésbé hullámzik, és nem alakul ki a víz szintjénél vízkő vagy zsírlerakódás, vízhigiéniai szempontból kedvezőbb megoldás.

 

 

Feszített víztükrű medence gépészet

 

A feszített víztükrű medencéhez építeni kell egy úgynevezett puffer tárolót, ahova a medencéből kifolyó víz kerül elvezetésre, és a vízforgató rendszer ebből a tárolóból továbbítja a vizet a medencébe homokszűrőn és a padlóbefúvókon keresztűl. Emellett ki kell építeni egy automata szintszabályozást is.

 

feszített víztükrű medence

 

Feszített víztükrű medence építés

 

A feszített víztükrű medence építése összetett feladat, ha nem megfelelően építik meg a medence peremét, akkor kialakulhatnak a medencében olyan terek, ahol nem megfelelően áramlik a víz, és így könnyebben szennyeződik, könnyebben algásodik.

 

A feszített víztükrű medence építéséhez több helyre van szükség, egyfelől a medencét körbevevő túlfolyó vályúrendszer  miatt, valamint szükség van egy puffer tároló és gépház kialakítására is.

 

Feszített víztükrű medencét kültéren és beltéren is építünk egyaránt, akár emeleten is!

 

Medencéink egyéni és egyedi igények alapján készülnek. Stílusát, méretét és kialakítását tekintve, legyen az kisebb családi, baráti vagy akár közösségi használatra tervezve.

 

 

Feszített víztükrű medence ár

A süllyesztett víztükrű medencéhez képest bonyolultabb, de igényesebb műszaki megoldások miatt a feszített víztükrű medence ára kb.  25-30%-kal magasabb, cserébe nagyobb esztétikai élményt és komfort érzetet nyújt.

 

 

Bízza ránk a feszített víztükrű medence építését!

 

Komplett wellness kivitelezést vállalunk!

Feszített víztükrű medence mellé szaunát is szeretne? Vállaljuk szauna (finn szauna, infraszauna, kombi szauna, sószauna), gőzkabin, jakuzzi, medence (beltéri és kerti medence), kerti bútor, sókabin, pihenők, zuhanyzók, merülők építését is.

 

Teljeskörű kivitelezés!

Nem kell az idejét és energiáját a különböző kivitelezők keresésre és a munkálatok összehangolására vesztegetnie, mi elintézzük:

  • a mérnöki felmérést,
  • a medence tervének elkészítését,
  • a látványtervet,
  • és a kivitelezéshez szükséges tervet.

 

Nordenstil gyártás és kivitelezés

Ingyenes látványterv!

Hogy könnyebben elképzelhesse otthonát a feszített víztükrű medencével, mi a megrendelőinknek ingyen biztosítjuk a látványtervet.

 

A takarítást is intézzük!

Elkészülteka munkálatok ‒ jöhetnek a festők? Nem lesz szükség rájuk! A Nordenstil csapata tökéletesen visszaállítja a munkálatok előtti állapotot: a takarítás, festés, burkolás a mi dolgunk. A medence építés munkálatainak végeztével Ön nyugodtan hátradőlhet, és átadhatja magát a medencéje nyújtotta élményeknek.

 

Több évtizedes szakmai tapasztalat!

Csapatunk több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik a wellness tervezése és kivitelezése területén. Munkatársaink felkészültek és segítőkészek, bátran fordulhat hozzánk kérdéseivel.

 

Garancia ingyenes évenkénti állapotfelméréssel!

Kiemelkedő szervizhátteret biztosítunk. Munkánk magas minőségét garanciával biztosítjuk, amit kiegészítünk évenkénti állapotfelméréssel ‒ díjtalanul!

 

Prémium minőség megfizethető áron!

Ha Ön feszített víztükrű medence építése mellett döntött és precíz, igényes medencét szeretne otthonába vagy hotelbe, wellnessközpontba, kérjen tőlünk ajánlatot!

 

Medence építés ajánlatkérés

 

Gál Sándor

projekt mérnök

Telefon: +36 70 360 5699

 

E-mail: gal.sandor@nordenstil.com

2019-es teljesítéssel medence gépészeti tervezést, szerelést, fóliázást, medence fedés telepítést tudunk már csak vállalni, mert a kőműveseink teljesen foglaltak.

Teljeskörű medence építést abban az esetben tudunk vállalni 2019-re, ha a szükséges kőműves munkákat, szerkezeti építést saját szervezésben meg tudják oldani.
MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás