KOMBI SZAUNA ÉPÍTÉS

IMG_4474

 

Kombi szauna gyártás - egy stílus, több funkció

A kombi szauna, kombinált szauna a hagyományos finn szauna és a mélytisztító infraszauna élményeinek közös színtere. Az egyedi kombi szauna gyártás célja, hogy mindkét szauna funkció előnyét bármikor élvezhessük úgy, hogy a szaunák egy teret foglalnak el.

 

 

Ön a finn szaunát kedveli, de a család többi tagja infraszauna párti? Két szauna kialakításához nincs hely, de egyikről sem szeretnének lemondani? A Nordenstil megoldása: kombi szauna gyártás. Helyet, időt és pénzt spórolva ezzel.

 

A megrendelőink igényeihez és céljaihoz alkalmazkodva alakítjuk ki az egyes szauna típusokat, padozatokat, kényelmi és funkcionális megoldásokat.

 

 

"A finn szauna és infraszauna egy térbe való beépítése csak előnyökkel jár!"

 

 

A Nordenstil kombinált szauna legfontosabb előnyei:

  • egészségtudatos mindennapok az otthonában a család minden tagja számra
  • finn szauna kályhával az infraszauna előfűthető
  • tervezői és szakértő segítség a belső térrel való, tökéletes harmónia érdekében
  • számtalan belső elrendezési lehetőség, padozatok, kályhák, technológiák tekintetében

Az egyedi kombi szauna a hely adottságainak köszönhetően valóban együtt él a környezetével és a család igényeivel, elképzeléseivel.

 

A kombi szauna gyártás és kivitelezés a tökéletes pihenést és ellazulást biztosítja napi szinten. A tervezést, a szauna építését és telepítését, a burkolatok kialakítását és a teljes kivitelezést egy kézben tartjuk.

 

A kombinált szauna gyártás azok számára ajánlott, akik egyaránt kedvelői a finn szauna és az infraszauna jótékony hatásainak, élményének. Valamint egyedi tervek, igények és stílus alapján álmaik szaunáját szeretnék megvalósítani közösségi vagy otthoni kivitelben.

 

KOMBI SZAUNA KÉPGALÉRIA

Bízza ránk a kombi szauna építést!

Komplett wellness kivitelezést vállalunk!

Kombinált szauna mellé medencét is szeretne? Vállaljuk medence (beltéri és kerti medence), fürdő dézsajakuzzigőzkabinkerti bútor, sókabin, pihenők, zuhanyzók, merülők építését is.

 

Teljeskörű kivitelezés!

Nem kell az idejét és energiáját a különböző kivitelezők keresésre és a munkálatok összehangolására vesztegetnie, mi elintézzük:

  • a mérnöki felmérést,
  • a kombinált szauna tervének elkészítését,
  • a látványtervet,
  • és a kivitelezéshez szükséges tervet.

 

Ingyenes látványterv!

Hogy könnyebben elképzelhesse otthonát a kombi szaunával, mi a megrendelőinknek ingyen biztosítjuk a látványtervet.

 

A takarítást is intézzük!

Elkészülteka munkálatok ‒ jöhetnek a festők? Nem lesz szükség rájuk! A Nordenstil csapata tökéletesen visszaállítja a munkálatok előtti állapotot: a takarítás, festés, burkolás a mi dolgunk. A szauna építés munkálatainak végeztével Ön nyugodtan hátradőlhet, és átadhatja magát a szaunája nyújtotta élményeknek.

 

Több évtizedes szakmai tapasztalat!

Csapatunk több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik a wellness tervezése és kivitelezése területén. Munkatársaink felkészültek és segítőkészek, bátran fordulhat hozzánk kérdéseivel.

 

Garancia ingyenes évenkénti állapotfelméréssel!

Kiemelkedő szervizhátteret biztosítunk. Munkánk magas minőségét garanciával biztosítjuk, amit kiegészítünk évenkénti állapotfelméréssel ‒ díjtalanul!

 

Prémium minőség megfizethető áron!

Ha Ön kombi szauna építés mellett döntött és precíz, igényes szaunát szeretne otthonába vagy hotelbe, wellnessközpontba, akkor kérje ajánlatunkat!

 nordenstil_zsigri_laszlo

Zsigri László

tulajdonos

Telefon: +36 30 229 4478

E-mail: zsigri.laszlo@nordenstil.com

Kombi szauna építés ajánlatkérés
MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás