Amikor a wellness is "képbe kerül"...

Mi az a festett üveg? Hogyan használható szaunákban? Miért dobjuk fel vele a wellnessünket?

 

Festett üvegekkel, vagy másnéven dekor üvegekkel néhány éve találkozhatunk a piacon. Leginkább ajtók, térelválasztók, konyhai falakra használják, ezzel egyfajta színvilágot és játékosságot adva a helyiségnek. RAL szín alapján festik meg az üveg egyik oldalát, így leginkább egy színt vagy valamilyen formát, dekorációt választhatunk az egyediség tükrében.

 

De mennyivel egyedibb és különlegesebb hatást kelt, ha képet festenek az üvegre? És hogyan teszik ezt úgy, hogy azok bátran használhatóak legyenek hosszú éveken keresztül akár a medence térben, a szauna melegében vagy közületi helyeken? A lakás, a ház, a wellness helyiség, a hotel melyik részét tudjuk átvárazsolni ezekkel az üvegekkel? 

 

Mi az a festett üveg?

Legrövidebben: A modern belsőépítészet egyik közkedvelt, pratikus és látványos kiegészítője. 

A festett üveg elegáns és modern, mindeközben higiénikus és könnyen tisztítható. 

 

A különleges nyomtatással dekorált üvegfelület olyan újdonság, mely elképesztően dizájnos, egy teljesen egyedi dekorációs lehetőséget hordoz. Egyedi színeivel és mintázatával új kapukat nyitott a lakberendezés, belsőépítészet és építőanyag területeken.

Nagy előnye, hogy utólag is beépíthető, csempére ragasztható, padlóba süllyeszthető, gyorsan szerelhető, több funkicóban használható.

 

Miért és hogyan tudjuk használni a wellnessben?

A legújabb technológiának köszönhetően ezeket az üveget úgy készítik, hogy két üvegréteg közé teszik a festést, majd az edzik az üveget, olyan hőfokon, ami egyneművé teszik a festéket az üveggel. Mivel az üveg így képes bármilyen hőhatást kibírni, a festett felület pedig két oldalról is védett, így bátran használhatjuk a wellness bármely részében.

 

Az eljárás különlegessége még, hogy két oldalra két különböző mintát, képet is választhatunk.

 

Használhatjuk ajtóként, ablakként, térelválasztóként, háttérképként, zuhanyzók vagy öltözők falának, de felhasználásnak csak a képzelet szab határt.

 

A wellness melyik részét tegyük látványossá a festett üveggel?

Filozófiánk és szlogenünk - Nordenstil, iránymutatás a wellnessben - alapján szeretnénk néhány ötletet adni inspiráció képp, hogy a wellness melyik részét tehetjük egyedivé és látványossá ezekkel az üvegfelületekkel.

 

  Zuhanyzó oldalfala vagy teljes felülete, akár a mennyezet is. Festett üveggel és megvilágítással érezze magát a tenger mélyén vagy egy esőerdőben.

 

  Gőzkabin, sókabin, szauna ajtók a tágasabb tér érdekében. A fülkékben ülve, az ajtóra tekintve érezze magát egy tengerparton, barlangban vagy akár a havas hegyekben.

 

  Ablak, kép beépítése szaunába, pihenőbe, medence térbe. Van kedvenc helye, egy nyaralásról egy kedvenc képe? Festett üvegként beépítjük, ezzel fokozva a wellness nyugtató, pihentető hatását. 

 

  Térelválasztóként is tökéletes. Közületekbe, hotelek és szállodák egészség vagy wellness részlegébe tökéletes kiegészítő lehet, mely segíti a vendégek pihenését, visszadja privát szférájukat.

 

  Medencék oldalfala, mint igazi kuriózum. Olyan medencét már láttunk, melynek oldala üvegből van, de olyat már ritkábban melynek oldala képet is tartalmaz. Úszás közben gyönyörű panoráma, városi fények, pihentető hegyek fokozhatják az egészség élményét. 

   

  Kültéri homlokzatok és korlátok kialakítása. Akár mást láthat Ön és a szomszédja a dupla festett üveg felhasználásával.

 

Engedje el fantáziáját!! Ön hol használná a festett üveget? Írja meg nekünk vagy látogasson el megújult oldalunkra, inspirálódjon képeink között, igényeljen egyedi tervezést vagy konkrét terv esetén kérjen árajánlatot>>

Amikor a wellness is “képbe kerül”
Cimke:             
MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás