5 szuper játék jacuzzi partyhoz

Ami elsőre eszünkbe jut a jacuzziról az a pihenés, relaxáció, pedig szórakozásra is remek helyszín. Mutatunk néhány szuper játékot, amitől a jacuzzi party felejthetetlen élmény lesz!

Jacuzzi játékok

1.Jacuzzi hokki

Ehhez a játékhoz egy gumi kacsára van szükség, de bármilyen egyéb tárgy megteszi, ami lebeg a víz tetején. Az embereket két csapatra kell osztani, a kacsát pedig a jacuzzi közepére helyezni. Az a cél, hogy a kacsát az ellenfél oldalára, a falhoz juttassuk anélkül, hogy megérintetnénk a kacsát. A vizet lehet locsolni, a fúvókákat bevetni a kacsa úsztatáshoz, és bármilyen egyéb kreatív módszert, ami segít a cél eléréséhez.

 

2. Tengeralattjáró

Ez a játék hasonlít a jenga játékhoz, csak vízben lehet játszani. Két műanyag pohárra van szükség (vastagabb falúra, nem az egyszer használatosra). Először kapcsold ki a jacuzzi fúvókáit. Az egyik pohárba egy kevés vizet kell önteni, és a víz tetejére rakni. A másik poharat tele kell tölteni vízzel. Minden játékosnak két másodpercig kell a vízben lebegő pohárba vizet tölteni egy kézzel, majd négy másodpercig várakozni. Ezt követően a következő játékoshoz kerül a pohár, és neki kell két másodpercig vizet töltenie bele. Az veszít, akinél a pohár elsüllyed, és számára valamilyen vicces feladatot kell kitalálni, amit teljesítenie kell.

 

3. Ping pong pánik

5 db ping pong labdát kell a jacuzzi vizébe rakni. A játék lényege, hogy távol tartsd magadtól a labdákat. Akihez hozzáér egy ping pong labda, bármelyik testrészén az kiesett, ki kell szállnia a jacuzziból. Addig kell játszani a játékot, míg végül csak egy játékos marad. Arra is figyelni, hogy játék közben minden játékosnak mindkét lábának a jacuzziban kell lennie.

 

4. Hazugságvizsgáló

Mindenkinek 3 állítást, vagy történetet kell elmesélnie magáról. Mindhárom történetnek hihetőnek kell lennie, de csak kettő legyen igaz, egy pedig kitalált. A többieknek azt kell kitalálniuk, hogy melyik a hamis történet.

 

5. Kártya

A jacuzzi remek helyszín egy jó kis kártya partyhoz is! Nem kell más, csak egy pakli vízálló kártya és egy műanyag frizbi. A frizbi fektesd a víz közepére, az a víz tetején fog lebegni, ide lehet pakolni a kártya lapokat, és már indulhat is a remek kártyajáték!

 

Szeretne Ön is ilyen szuper jacuzzi partyt szervezni? Nézze meg jacuzzi kínálatunkat a linkre kattintva!

5 szuper játék jacuzzi partyhoz
MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás