Medenceépítés - áldás vagy teher?

Egyedi úszómedence

Medenceépítés? Igen, wellnessélményt hétköznap is!

Jól hangzik, és a gyakorlatban is megvalósító

 

 

A víz az élet alapeleme, természetes közeget jelent az ember számára, amely segít a relaxálásban, pihenésben. Ezért imádjuk mindannyian az otthoni medencéket. Sokakat mégis visszatart a saját medence építésétől a félelem, hogy sok gonddal jár, így nem lehet igazán felhőtlenül élvezni.

 

Szeretnénk azt mondani, hogy egy medence építése a világ legegyszerűbb dolgai közé tartozik. A valóság viszont az, hogy igenis összetett munkafolyamatok egész soráról van szó. A Nordenstil csapatával azonban a nehézségek kiküszöbölhetők, és segítünk megoldást találni még a legextrémebb helyzetekben is.

5 érv, ami igazolja, hogy egy medenceépítés nem jelent bonyodalmat az Ön életében:

 

  1. Nem kell az utolsó részletig kigondolnia a tervet

A medenceépítés első lépése, hogy a környezetébe illő, szép és funkcionális modellt válasszunk. Olyat, ami tökéletesen passzol az Ön

és családja igényeihez. Mi együtt gondolkodunk ügyfeleinkkel, így az Ön elvárásai és ízlése alapján valósítjuk meg a tervet. Úgy is mondhatnánk: Ön elmondja, mi lerajzoljuk. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött segíteni tudunk az ötletelésben, a megvalósításhoz vezető út megtalálásában is.

 

  1. Rossz helyen van a víz- vagy az áramkiállás?

Sok olyan esetről hallottunk már, amikor valaki azért mondott le álmai medencéjéről, mert rossz helyen volt a vízkiállás. Amikor gépészeti tervet készítünk, figyelmet fordítunk a praktikus helyek kihasználására, legyen szó az alapozásról, a vízcsatlakozásról, az áramkiállásról vagy éppen a burkolatok kialakításáról. Előre gondolkodunk, hogy azt valósíthassuk meg, amit Ön megálmodott.

 

  1. Nem kell attól tartania, hogy a végeredmény kevésbé lesz látványos, mint a terv

Olyan látványterveket készítünk, amelyek hitelesen tükrözik a valóságot. Valósághűen mutatjuk meg a medence és a környezete összhatását, ezért nem fordult még elő olyan eset, amikor ügyfelünk arra panaszkodott volna, hogy az elkészült medence nem felel meg az elképzeléseinek.

 

  1. Mi tökéletesen adjuk át a helyszínt

A medence építése számunkra akkor ér véget, amikor annak környezete is tökéletes állapotban van. Utánunk nem kell festőt, burkolót hívni. Abban különbözünk más cégektől, hogy egy komplett medence kialakításához minden szakmát felölelő, profi csapattal dolgozunk.

 

  1. A karbantartást és szervizelést is ránk bízhatja

Gyors és készséges szervizhátteret biztosítunk: 72 órán belül a helyszínen orvosoljuk a felmerülő problémát. Karbantartással és felújítással garantálni tudjuk Önnek, hogy hosszú ideig gondtalanul fogja élvezni a saját medence nyújtotta luxust!

Bízza ránk a medenceépítést, és induljon az otthoni wellness!

Medenceépítés – áldás vagy teher?
MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás