SZAUNA ÉPÍTÉS SZÉKESFEHÉRVÁR

finn_szauna_b

Egyedi, prémium kategóriás szauna építés Székesfehérváron a Nordenstil Kft által magánszemélyek és intézmények számára is.

 

Szauna építés Székesfehérvár

 

Szaunát szeretne Székesfehérváron vagy környékén?

 

A Nordenstil Kft. egyedileg az Ön igényei alapján készíti a szaunát. Az Ön igényei alapján tervezzük meg a szauna stílusát, méretét és kialakítását, legyen az kisebb családi, baráti vagy akár közösségi használatú szauna.

 

A tervezésnél figyelembe vesszük a helyi adottságokat, a használat típusát (családi, baráti, közösségi) és a felhasználók igényeit.

 

Milyen típusú szaunákat építünk Székesfehérváron?

SZAUNA ÉPÍTÉS SZÉKESFEHÉRVÁR KÉPGALÉRIA

BÍZZA RÁNK A SZAUNA ÉPÍTÉST SZÉKESFEHÉRVÁRON!

Komplett wellness kivitelezést vállalunk!

Szauna mellé medencét is szeretne? Vállaljuk medence (beltéri és kerti medence), dézsafürdőjakuzzi, gőzkabin, kerti bútor, sókabin, pihenők, zuhanyzók, merülők építését is.

Teljeskörű kivitelezés!

Nem kell az idejét és energiáját a különböző kivitelezők keresésre és a munkálatok összehangolására vesztegetnie, mi elintézzük:

  • a mérnöki felmérést,
  • a szauna tervének elkészítését,
  • a látványtervet,
  • és a kivitelezéshez szükséges tervet.

Ingyenes látványterv!

Hogy könnyebben elképzelhesse otthonát a szaunával, mi a megrendelőinknek ingyen biztosítjuk a látványtervet.

A takarítást is intézzük!

Elkészülteka munkálatok ‒ jöhetnek a festők? Nem lesz szükség rájuk! A Nordenstil csapata tökéletesen visszaállítja a munkálatok előtti állapotot: a takarítás, festés, burkolás a mi dolgunk. A szauna építés munkálatainak végeztével Ön nyugodtan hátradőlhet, és átadhatja magát a szaunája nyújtotta élményeknek.

Több évtizedes szakmai tapasztalat!

Csapatunk több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik a wellness tervezése és kivitelezése területén. Munkatársaink felkészültek és segítőkészek, bátran fordulhat hozzánk kérdéseivel.

Garancia ingyenes évenkénti állapotfelméréssel!

Kiemelkedő szervizhátteret biztosítunk. Munkánk magas minőségét garanciával biztosítjuk, amit kiegészítünk évenkénti állapotfelméréssel ‒ díjtalanul!

Prémium minőség megfizethető áron!

Ha finn szauna építés mellett döntött és precíz, igényes szaunát szeretne otthonába vagy hotelbe, wellnessközpontba, akkor kérje ajánlatunkat!

 nordenstil_zsigri_laszlo

Zsigri László

tulajdonos

Telefon: +36 30 229 4478

E-mail: zsigri.laszlo@nordenstil.com

Szauna építés Székesfehérvár ajánlatkérés
MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás