MEDENCE ÉPÍTÉS DUNAHARASZTI

kerti medence, finn szauna

Egyedi, prémium kategóriás medence építés Dunaharasztiban a Nordenstil Kft által magánszemélyek és intézmények számára is.

 

Medence építés Dunaharaszti

 

Medencét szeretne Dunaharasztiban vagy környékén?

 

 

A Nordenstil Kft. egyedileg az Ön igényei alapján készíti a medencéket. Az Ön igényei alapján tervezzük meg a medence stílusát, méretét és kialakítását, legyen az kisebb családi, baráti vagy akár közösségi használatú medence.

 

A tervezésnél figyelembe vesszük a helyi adottságokat, a használat típusát (családi, baráti, közösségi) és a felhasználók igényeit.

 

Milyen típusú medencéket építünk Dunaharasztiban?

 

 

Bármilyen típusú medencét megépítünk egyedileg, Ön megálmodja, mi elkészítjük!

 

Úszómedence és jakuzzi
Masszázsmedence úszómedencével

 

Bízza ránk a medence építést Dunaharasztiban!

 

Komplett wellness kivitelezést vállalunk!

Medence mellé szaunát is szeretne? Vállaljuk szauna (finn szauna, infraszauna, kombi szauna, sószauna), gőzkabin, jakuzzi, medence (beltéri és kerti medence), kerti bútor, sókabin, pihenők, zuhanyzók, merülők építését is.

 

Teljeskörű kivitelezés!

Nem kell az idejét és energiáját a különböző kivitelezők keresésre és a munkálatok összehangolására vesztegetnie, mi elintézzük:

  • a mérnöki felmérést,
  • a medence tervének elkészítését,
  • a látványtervet,
  • és a kivitelezéshez szükséges tervet.

Ingyenes látványterv!

Hogy könnyebben elképzelhesse otthonát a medencével, mi a megrendelőinknek ingyen biztosítjuk a látványtervet.

 

A takarítást is intézzük!

Elkészülteka munkálatok ‒ jöhetnek a festők? Nem lesz szükség rájuk! A Nordenstil csapata tökéletesen visszaállítja a munkálatok előtti állapotot: a takarítás, festés, burkolás a mi dolgunk. A medence építés munkálatainak végeztével Ön nyugodtan hátradőlhet, és átadhatja magát a medencéje nyújtotta élményeknek.

 

Több évtizedes szakmai tapasztalat!

Csapatunk több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik a wellness tervezése és kivitelezése területén. Munkatársaink felkészültek és segítőkészek, bátran fordulhat hozzánk kérdéseivel.

 

Garancia ingyenes évenkénti állapotfelméréssel!

Kiemelkedő szervizhátteret biztosítunk. Munkánk magas minőségét garanciával biztosítjuk, amit kiegészítünk évenkénti állapotfelméréssel ‒ díjtalanul!

 

Prémium minőség megfizethető áron!

Ha Ön Dunaharasztiban szeretne medencét építtetni,  és precíz, igényes medencét szeretne otthonába vagy hotelbe, wellnessközpontba, akkor kérje ajánlatunkat!

 

 

Medence építés Dunaharaszti ajánlatkérés

 

Medence építés Dunaharaszti telefon: Gál Sándor, +36 70 360 5699

Medence építés Dunaharaszti e-mail: gal.sandor@nordenstil.com

 

Gál Sándor

 

projekt mérnök

 

Telefon: +36 70 360 5699

 

E-mail: gal.sandor@nordenstil.com

2019-es teljesítéssel medence gépészeti tervezést, szerelést, fóliázást, medence fedés telepítést tudunk már csak vállalni, mert a kőműveseink teljesen foglaltak.

Teljeskörű medence építést abban az esetben tudunk vállalni 2019-re, ha a szükséges kőműves munkákat, szerkezeti építést saját szervezésben meg tudják oldani.
MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás