GŐZKABIN BUDAPEST

Egyedi, prémium kategóriás gőzkabin építés Budapesten a Nordenstil Kft által magánszemélyek és intézmények számára is.

 

Gőzkabin Budapest

 

Gőzkabint szeretne Budapesten vagy környékén?

 

A Nordenstil Kft. egyedileg az Ön igényei alapján készíti a gőzkabinokat. Az Ön igényei alapján tervezzük meg a gőzkabin stílusát, méretét és kialakítását, legyen az kisebb családi, baráti vagy akár közösségi használatú gőzkabin.

 

A tervezésnél figyelembe vesszük a helyi adottságokat, a használat típusát (családi, baráti, közösségi) és a felhasználók igényeit.

 
Az egyedi tervek alapján épített gőzfürdőre jellemző az igényes kerámiákkal kialakított belső harmónia, a kényelem, az exkluzív megjelenés, a szabadon megválasztható méretek és alakzatok.

 

A gőzkabin stílusa, kialakítása, belső kiképzése, csempézése mindenben a megrendelő igényeihez igazodik. A kabin hőmérsékletét tetszés szerint lehet szabályozni.

   

 

Az egyedi gőzkabin ajánlott:

  • családok
  • wellness központok
  • szállodák részére

 

 

Minden egyedi elvárásnak megfelelnek, a műszaki kritériumok összhangja biztosítja, hogy használója teljes mértékben megkapja az elvárt gőzfürdő élményt.

 

GŐZKABIN BUDAPEST KÉPGALÉRIA

BÍZZA RÁNK A GŐZKABIN ÉPÍTÉST!

 

Komplett wellness kivitelezést vállalunk!

Gőzkabin mellé medencét is szeretne? Vállaljuk medence (beltéri és kerti medence), dézsafürdőjakuzzikerti bútorsókabin, pihenők, zuhanyzók, merülők építését is.

 

Teljeskörű gőzkabin kivitelezés!

Nem kell az idejét és energiáját a különböző kivitelezők keresésre és a munkálatok összehangolására vesztegetnie, mi elintézzük:

  • a mérnöki felmérést,
  • a gőzkabin tervének elkészítését,
  • a látványtervet,
  • és a gőzkabin kivitelezéshez szükséges tervet.

 

Ingyenes látványterv!

Hogy könnyebben elképzelhesse otthonát a gőzkabinnal, mi a megrendelőinknek ingyen biztosítjuk a látványtervet.

 

A takarítást is intézzük!

Elkészültek a munkálatok ‒ jöhetnek a festők? Nem lesz szükség rájuk! A Nordenstil csapata tökéletesen visszaállítja a munkálatok előtti állapotot: a takarítás, festés, burkolás a mi dolgunk. A gőzkabin építés munkálatainak végeztével Ön nyugodtan hátradőlhet, és átadhatja magát a szaunája nyújtotta élményeknek.

Több évtizedes szakmai tapasztalat!

Csapatunk több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik a wellness tervezése és kivitelezése területén. Munkatársaink felkészültek és segítőkészek, bátran fordulhat hozzánk kérdéseivel.

Garancia ingyenes évenkénti állapotfelméréssel!

Kiemelkedő szervizhátteret biztosítunk. Munkánk magas minőségét garanciával biztosítjuk, amit kiegészítünk évenkénti állapotfelméréssel ‒ díjtalanul!

 

Prémium minőség megfizethető áron!

Ha Ön gőzkabin építés mellett döntött és precíz, igényes gőzkabint szeretne otthonába vagy hotelbe, wellnessközpontba, akkor kérje ajánlatunkat!

 nordenstil_zsigri_laszlo

Zsigri László

tulajdonos

Telefon: +36 30 229 4478

 

E-mail: zsigri.laszlo@nordenstil.com

Gőzkabin építés, gőzfürdő építés ajánlatkérés
MENÜ
Nordenstil termékek
Hírlevél feliratkozás